Har du brug for økonomisk rådgivning?

​Økonomi kan være årsag til mange søvnløse nætter, frygt for at tømme postkassen og mange bekymringer. Det er derfor vigtigt at have styr på sin økonomi, men for mange kan det være en uoverskuelig opgave. Derfor tilbyder vi hos Buch & Nørgaard A/S uvildig økonomisk rådgivning for både privatpersoner og virksomhedsejere på både Lolland og Falster, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig med lige netop din økonomi.

Vi har mange års erfaring inden for økonomi, bogføring og regnskaber, og vi har altid hver enkelt kunde i centrum.

Hvorfor kan det betale sig at få økonomisk rådgivning?

Når det handler om økonomi, er det utroligt vigtigt, at du ikke mister overblikket. Det gælder, uanset om der er tale om din privatøkonomi, eller om du driver en virksomhed. Driver du en virksomhed, kræver det som regel et endnu større overblik, da der er vigtige indberetningsdatoer, som skal overholdes, og det kan få fatale konsekvenser for din virksomhed, hvis du ikke har styr på din økonomi.

Det kan derfor altid betale sig at få professionel økonomisk rådgivning, så du kan bevare overblikket og sikre dig en stabil og sund økonomi. Vi kan for eksempel også hjælpe dig som virksomhedsejer med at varetage din revision og dine regnskaber, så du kan være sikker på, at der er styr på det.

​Kontakt os og få rådgivning omkring din økonomi

Har du brug for at tale med en kyndig økonomisk rådgiver med mange års erfaring, som kan hjælpe dig med at få styr på din økonomi? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 54 78 40 44, skrive til vores e-mail jb@buchognoergaard.dk, eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Vi tilbyder et gratis opstartsmøde, hvor vi kan gennemgå dine økonomiske udfordringer og problemstillinger.

Har du brug for hjælp til varetagelsen af hele eller dele af din privatøkonomi eller din virksomhedsøkonomi, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på lige netop den hjælp, som du har behov for.

Kontakt os og få hjælp til bogføringen

Hvis du er træt af at bruge din dyrebare tid på at bogføre i stedet for at fokusere på at drive din virksomhed, så lad i stedet for os stå for din bogføring.

Ring på telefon 54 78 40 44 eller skriv til vores e-mail jb@buchognoergaard.dk