regnskab og revision

Det er utroligt vigtigt at have styr på sin økonomi, men for mange kan det virke som en uoverskuelig opgave. Har du ikke styr på økonomien, kan det skabe mange søvnløse nætter, ligesom det kan føre til et stort overforbrug. Hvis du ikke har overskud til selv at få styr på din økonomi, så står vi hos Buch & Nørgaard A/S klar til at hjælpe dig med alt fra regnskab til revision, og vi hjælper både privatpersoner og virksomheder på både Lolland og Falster, der har brug for at få styr på og ikke mindst overblik over deres økonomi.

OVERLAD VIRKSOMHEDENS REGNSKABER TIL OS

Vi har mange års erfaring med regnskab og revision, særligt for virksomheder der har brug for professionel hjælp til at få styr på regnskaberne. Som virksomhedsejer ved du formentlig allerede, hvor vigtigt det er, at der er styr på finanserne, så momsindberetninger, skat med mere bliver betalt og bogført korrekt. Det kan dog være et tidskrævende arbejde, og det kan tage fokus væk fra det, som du er god til og interesserer dig for – din virksomhed.

Derfor kan du med fordel overlade virksomhedens regnskaber og bogføring til os, så du i stedet for kan koncentrere dig om din virksomhed, og så du samtidig kan sikre dig, at der er fuldstændig styr på din økonomi.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL DIN ØKONOMI

Uanset om du driver virksomhed, eller om du er privatperson, og har brug for professionel hjælp til at få orden i din økonomi, så står vi til rådighed med brede kompetencer, stor erfaring og kompetent rådgivning.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på din økonomi, så du kan få tid til det, du er god til, og som du interesserer dig for, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud på den hjælp, som du har brug for.

Du kan enten ringe til os på telefon 54 78 40 44, eller du kan skrive til vores e-mail jb@buchognoergaard.dk.

KONTAKT OS I DAG

​Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag. Ring på 54 78 40 44, eller udfyld nemt nedenstående formular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

adresse

Buch & Nørgaard A/S

Kleins vej 7, DK

4930 Maribo

certificeringer

​Ansvarsforsikring

Registreret Revisor
Medlem af FSR
Godkendt revisor
Revisor

virksomheden

​Firmaet beskæftiger i skrivende stund 6 personer, heraf 2 registrerede revisorer. I al beskedenhed mener vi at have en bred og grundlæggende viden indenfor revision og rådgivning.

Buch & Nørgaard A/S | CVR: 71344517​